Menu

 

Piercing

 

Overweegt u een piercing te nemen? Dan bent u bij Tattoo For Life aan het juiste adres.

Het kiezen van de juiste piercing is een mooi moment. In onze shop hebben wij een redelijk assortiment waar je uit kunt kiezen, hetzij een staafje, ringetje of iets speciaals, maak het bespreekbaar. Wij zetten piercings op de volgende plekken: oor, tong, navel, wenkbrauw, lippen, maar wij zetten ook intieme piercings en microdermals. Bij het zetten van een piercing blijf je lekker ontspannen en je piercing is binnen een paar minuten gezet. Ook bij het aanbrengen van een piercing is de hygiëne zeer belangrijk, wij werken ten alle tijden met schone handschoenen en nieuwe klemmen. Alles wordt dan ook maar één keer gebruikt.


Leeftijdsgrens van een piercing:

Het is verboden een piercing aan te brengen bij kinderen onder de 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een piercing met toestemming van de ouders (of voogd). Eén van de ouders moet aanwezig zijn als de piercing wordt gezet.

Zij mogen ook geen genitale piercing. Bij meisjes is een tepelpiercing verboden. Jongeren van 16 jaar en ouder mogen zelf bepalen of ze de piercing laten zetten. Wat moet je doen als je piercing is gezet en hoe verzorg je deze? Wanneer je piercing is gezet, vertellen wij je precies hoe je het beste met je piercing om kunt gaan. Wij zorgen ervoor dat je een duidelijk uitleg op papier mee krijgt hoe je je piercing kunt behandelen.

Wij werken uitsluitend op afspraak! Bel nu snel of stuur een mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.